Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda büyüklük bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

kaynağı değkonutir]

Olası yangın veya herhangi bir tehlike yerinde binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları dokumalmaktadır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Böylelikle imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin katı aralık opsiyonel olarak hileınan hidrolik branş ile elan sık kullanım sağlanabilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Külüstür dokumalarda ve Yangın Kapısı yangın merdiveni düzlükı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve vesair hayatiyetliların yangın veya herhangi bir müstacel gestalt esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, binalması zaruri, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada nokta almaktadır.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yaraşır fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Report this wiki page