The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Her devran degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir eşya, möble yahut sair bir yük bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili mevki önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki özlük sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanoğluın çokluğuna bakılırsa olası evetğunca arttırılmalıdır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş pazari dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde bulunan insanların ve sair kıpırdakların yangın yahut rastgele bir evgin tavır esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın Kapısı Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, kuruluşlması ıztırari, mimariların vazgeçilemez unsurları arasında bucak almaktadır.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima sağlamlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Binalarda sınırlı standartlarda arazi alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil bulunmak; dayanıklı, bediiyat baplara en şayan fiyatlarla malik geçmek derunin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden anlık bilgelik alabilirsiniz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 kesmeı geçmeyen konutlar, yekta evler, koşa evler ve nöbet evler gibi konutlarda, hiçbir kullanıma seslenme fail binalarda kaçış mesafesine bakılmaksızın olağan merdivenlerle esenlanabilmekte ve gayrı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page